Community discussions

MikroTik App
 
ashisheitl
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 119
Joined: Fri Dec 01, 2006 10:33 am

AP WDS + Station

Thu Feb 15, 2007 12:49 pm

IS it possible to connect

One Side - AP WDS
OPP Side - Station.

Ashish.
 
User avatar
sergejs
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 6623
Joined: Thu Mar 31, 2005 3:33 pm
Location: Riga, Latvia
Contact:

Thu Feb 15, 2007 1:06 pm

Yes, it is possible.
Client interface (mode=station), that does not support WDS, can connect to AP with enabled WDS. (Appropriate configuration should be on both ends, of course WDS link is not established between them).
 
User avatar
balimore
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 892
Joined: Mon Apr 10, 2006 3:38 am

Re: AP WDS + Station

Thu Feb 15, 2007 1:12 pm

IS it possible to connect

One Side - AP WDS
OPP Side - Station.

Ashish.
---
I think like this:
AP-WDS methode with mode: ap-bridge on site and Station methode mode: station-wds at other site, it will transparant network mode

regards
Hasbullah.com
---
 
User avatar
ivaring
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 92
Joined: Sun Dec 24, 2006 3:25 pm
Contact:

Thu Feb 15, 2007 3:47 pm

I agree with u, that's what I'm using.

Regards.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 26 guests