Page 1 of 1

Need to configure RouterOS like an AP2500

Posted: Tue Mar 20, 2007 10:52 pm
by bcameron70
Hey there, new to the routerOS world. We currently have 18 AP2500 Orinoco units working for our existing hotspots. Sick of the issues arising with increased customer demand.

We use AAA services to a custom back end, so the units act as a walled garden, redirecting to our server for authentication. If the customer passes the correct username and password on our server, a command is sent back to the AP2500 to let the MAC address through.

I'll start with this general question and we can get more in depth as we go, but has anyone done this before with easy routerOS configuration tips?

Thanks to all for the help

Posted: Wed Mar 21, 2007 1:05 am
by tneumann

Posted: Wed Mar 21, 2007 2:39 am
by bcameron70
Thank you very much! Looks like I have some good options to work with with Microtik.

I'll check them out and head back with questions after a few trials!

Thanks!