Community discussions

 
jzhu47
just joined
Topic Author
Posts: 1
Joined: Tue Oct 08, 2019 8:53 pm

WIFI signal disappeared using RB4011iGS+RM

Tue Oct 08, 2019 9:19 pm

Hi guys,

I have one RB4011iGS+RM as AC Controller and 34 x RBcAPGi-5acD2nD APs.
last month, I upgraded those 34xAP firmware and limited each connection speed to 5M/1M in router.
but now I keep getting the problem of WIFI auto disappearing issue(happened twice now), only resolution is reboot the RB4011iGS. then wifi will be recovered. very annoying.
did anyone get same problem with wifi auto disappeared issue??? if this issue coz of firmware bug??
any help very appreciated.

-------------------------------------------
Router: RB4011iGS+RM Current Fimeware:6.43, working as AC Controller in CapMAN mode
AP: RBcAPGi-5acD2nD current FM: 6.45.6 previous FM version6.43.xx
these AP and router working on CAPMAN mode.
 
WeWiNet
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 159
Joined: Thu Sep 27, 2018 4:11 pm

Re: WIFI signal disappeared using RB4011iGS+RM

Wed Oct 09, 2019 3:56 pm

Do you meant the interface itself goes away/stuck, or you just don't see the Wifi in the "air"?

Depending your Wifi settings, if you use DFS channels and it detects radar it will go into listen mode for a while.
If you select a 160MHz channel and set the frequency for fixed, then it can take quite some time before you will see Wifi
transmitting again.

Best is, you check the Wifi interface tab, on the lower right side it says: running, detecting radar etc.
WeWiNet

**
MTCNA
hapac2, map, hap-lite, ltap-mini, RB4011 :-) !!!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests