Community discussions

 
shimabuku
just joined
Topic Author
Posts: 7
Joined: Sat Oct 25, 2014 8:29 am

LHGG-60ad Trunk

Sat Nov 09, 2019 12:02 am

I purchased a pair of LHGG-60ad and will have Cisco switches at both ends. I have about 3 VLANs that I need to trunk through the LHGG-60ad's. Are there any configuration I would need to do on the bridge or will it be good to go straight out of the box? Thanks!
 
Zacharias
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 737
Joined: Tue Dec 12, 2017 12:58 am
Location: Greece

Re: LHGG-60ad Trunk

Sat Nov 09, 2019 12:17 am

The VLANS are configured on your switches, right?
No need to change antything to your PTP link...
 
shimabuku
just joined
Topic Author
Posts: 7
Joined: Sat Oct 25, 2014 8:29 am

Re: LHGG-60ad Trunk

Sat Nov 09, 2019 12:26 am

The VLANS are configured on your switches, right?
No need to change antything to your PTP link...
Yes, VLANs are on the switches. Thanks!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 23 guests