Community discussions

MikroTik App
 
jober
Long time Member
Long time Member
Topic Author
Posts: 692
Joined: Fri May 28, 2004 12:16 pm
Location: Louisiana,USA

upgrade from 2.8.28 to 2.9.42 ??

Thu May 03, 2007 6:40 pm

Has anyone had any problems with upgrading to 2.9.42 from 2.8.28?
I have to upgrade a tower thats a good ways away so I just don't want to see things go tits up after I hit reboot.

Any thoughts?
 
jober
Long time Member
Long time Member
Topic Author
Posts: 692
Joined: Fri May 28, 2004 12:16 pm
Location: Louisiana,USA

Thu May 03, 2007 7:39 pm

Well it worked ok! the bridges are still there and the IPs and routes are all good.
The system was a rb230 with SRC pcmcia and Senao200mW pcmcia in a bridge for the APs and then a SR5 for the backhaul. I also had simple queues that are all there and working fine.

Now I need to see if this will work on a wrap board. Or maybe I will replace the wrap with a rb532r5.
 
skynoc
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 141
Joined: Wed Jul 07, 2004 10:20 pm
Contact:

Thu May 17, 2007 8:26 pm

note : all configuration remains the same when you upgrade
 
sten
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 922
Joined: Tue Jun 01, 2004 12:10 pm

Fri May 18, 2007 9:29 pm

I recently upgraded from v2.8.26 to v2.9.26 and then over to 2.9.42 a week later, remotely. This was on RB230 APs. I had no trouble doing it and I don't foresee any trouble.
Move along. Nothing to see here.
 
jober
Long time Member
Long time Member
Topic Author
Posts: 692
Joined: Fri May 28, 2004 12:16 pm
Location: Louisiana,USA

Sun May 20, 2007 7:36 am

Hey!
Are you ever coming home? LOL

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider], Bing [Bot] and 36 guests