Community discussions

MikroTik App
 
pligor
just joined
Topic Author
Posts: 1
Joined: Tue Dec 08, 2020 5:47 pm

How to deal with error message: Couldn't add New Interface - ssid must be specified for AP modes (6)

Tue Dec 08, 2020 5:57 pm

Trying to follow a bit similar steps to this guide: https://docs.hotspotsystem.com/en/artic ... r-mikrotik

This is the error that I am seeing: `Couldn't add New Interface - ssid must be specified for AP modes (6)`
See attachment for a screenshot

Why am I not allowed to create a new Virtual Interface ?

Note that I am new in Mikrotik interfaces
screen.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
 
WeWiNet
Member
Member
Posts: 490
Joined: Thu Sep 27, 2018 4:11 pm

Re: How to deal with error message: Couldn't add New Interface - ssid must be specified for AP modes (6)

Tue Dec 08, 2020 6:09 pm

You need to put in the SSID as you define an AP (access point).
Just give any name you want into the SSID field...
WeWiNet

**
MTCNA
I like a new challenge, I migrate to ROS7... :? or maybe I am just crazy :lol: !!!

Who is online

Users browsing this forum: enlace101, Google [Bot] and 55 guests