Community discussions

MikroTik App
 
jbfavre
just joined
Topic Author
Posts: 12
Joined: Mon Mar 17, 2014 11:10 am

How to leave Capsman mode ?

Mon Feb 01, 2021 7:28 pm

Hello
I've a cAP ac which I needed to reset, because I lost admin access.
Unfortunatly, it seems I holded the reset button for too long and now, my AP is in Capsman mode.
Since I don't have any Capsman ready, I'd like to force AP to leave the capsman mode.

Trying to reset doesn't work and I can't get back the default Mikrotik-xxx wifi network.
I'm running Linux, so as far as I know, there's no Winbox available.

Any advice welcome,
Jean Baptiste Favre
 
jbfavre
just joined
Topic Author
Posts: 12
Joined: Mon Mar 17, 2014 11:10 am

Re: How to leave Capsman mode ?  [SOLVED]

Mon Feb 01, 2021 8:38 pm

Answering to myself: I took back control of the AP using the "/tool mac-telnet" command from the mikrotik router the AP is connected to.

Problem solved,
Jean Baptiste Favre

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 38 guests