Community discussions

MUM Europe 2020
 
ponywaterhouse
just joined
Topic Author
Posts: 13
Joined: Fri Oct 13, 2006 4:44 pm

[quick ask] /sys reset RB532

Tue Apr 08, 2008 8:53 am

hi..

i want to reset my RB532 running mikrotik V3.0rc14 which is on the top of my tower

the problem, is i connected thorugh Ether2..
does after i reset the RB, ether2 will be disable?

thanks..
 
User avatar
sergejs
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 6619
Joined: Thu Mar 31, 2005 3:33 pm
Location: Riga, Latvia
Contact:

Re: [quick ask] /sys reset RB532

Tue Apr 08, 2008 3:08 pm

Ethernet ports are not disable after reset-configuration command.
MAC-Winbox should be possible after reset.
 
Tanker
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 131
Joined: Fri Nov 24, 2006 10:46 am

Re: [quick ask] /sys reset RB532

Sat Apr 12, 2008 2:35 pm

We have seen a lot of this after:-

/system reset-conf

You cannot access the ether ports...

Solution we use is to set the pc lan address to 192.168.88.x to access the router ether1 on 192.168.88.1

Works for us..

You can also try manually typing in the mac address of the ether1 port - might mean dismounting the board from it's mountings if you did not stick the duplicate sticker with the routers mac addresses into the box.. good practice!!

Tanker

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 31 guests