Community discussions

MUM Europe 2020
 
vlada1
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 89
Joined: Sun Mar 04, 2007 2:18 pm

wireless problem on 3.9

Wed May 14, 2008 7:37 pm

hi all

i just want to say ,
as i upgrade mikrotik to v 3.9 all my p2p links got worse .

link unstable , bandwidth low , cant use custom frequency on some links with XR5 , and on links with
Cm9 AR 5213 , cant use nstream , just cant enable nstream

about that custom frequency i contact MT support , and they say
to use custom-frequency feature set in your wirless card settings:
frequency-mode=superchannel
regulatory-domain=no_country_set
but i already know that.... so ....

and still card cant connect .
to add..
links on v3.7 works well , nstream ok , custom frequency ok.

as can i see more ppl have problems on wireless ....
 
CarulloS
Member
Member
Posts: 406
Joined: Thu Feb 02, 2006 5:52 am

Re: wireless problem on 3.9

Thu May 15, 2008 8:07 am

Anyone else have feedback either way on this topic. I was going to deploy some new rb411s with 3.9 but I don't need to cause myself unnecessary pain and suffering.

Thanks,
Scott
 
Tanker
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 131
Joined: Fri Nov 24, 2006 10:46 am

Re: wireless problem on 3.9

Thu May 15, 2008 9:58 am

Dunno....

We upgraded all our units to 3.9 and it all seems rock solid...!!

Everything working as normal...

I haven't paid THAT much attention to it all (because it's all working) - one thing I did notice is the menu highlight button doesn't pop when to mouse is moved over it... but hey! - if that's all it is I can live with it.

Nope - works well for me..!! Even the CPU Load "jump around" indicator seems fixed.

Just my .02 cents worth.

Tanker
 
dieterk
newbie
Posts: 32
Joined: Tue May 22, 2007 10:21 pm

Re: wireless problem on 3.9

Sat Aug 30, 2008 9:11 pm

the same problem as i have seen.
i could only solve the problem on 3.x PTP with n-streme.

see my post:

viewtopic.php?f=7&t=26260

Who is online

Users browsing this forum: wja962 and 44 guests