Community discussions

MikroTik App
 
Madrox
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 80
Joined: Mon Sep 03, 2007 12:24 am

Help!!!? Lost connection

Mon May 19, 2008 1:48 pm

Hey, i have lost my connection top ap brigde white wds mode 3 clients was on this ap, 2 just fall out.
I have had the system upp runing in a year? whats happen? stand in the log of the ap:
00:15:6D:53:80:00@wlan1: conneted,wants WDS
00:15:6D:53:80:00@wlan1: reassociating
00:15:6D:53:80:00@wlan1: disconnected, ok

client side:
@wlan1: authenticate timeout

whats wrong?

This is my ap config:
0 R name="wlan1" mtu=1500 mac-address=00:0C:42:18:E0:72 arp=enabled interface-type=Atheros AR5413
mode=ap-bridge ssid="ggnetfjell" frequency=5825 band=5ghz scan-list=default antenna-mode=ant-a
wds-mode=dynamic wds-default-bridge=bridge wds-ignore-ssid=no default-authentication=yes
default-forwarding=yes default-ap-tx-limit=0 default-client-tx-limit=0 hide-ssid=no
security-profile=default compression=no
Last edited by Madrox on Tue May 20, 2008 3:24 pm, edited 1 time in total.
 
Madrox
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 80
Joined: Mon Sep 03, 2007 12:24 am

Re: Help!!!? Lost connection

Tue May 20, 2008 3:16 pm

Did change fq:

5825
to
5260 and it begin to work again,
Its only works on the lowes freq at this momment, if i change to som higher it fall out agian?
Whats can this be? i got wors signal to
 
Madrox
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 80
Joined: Mon Sep 03, 2007 12:24 am

Re: Help!!!? Lost connection

Fri May 23, 2008 9:41 am

fix it
 
User avatar
jrecabeitia
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 86
Joined: Tue Jun 05, 2007 2:26 pm
Location: Villa Dolores - Cordoba - Argentina
Contact:

Re: Help!!!? Lost connection

Fri May 23, 2008 2:10 pm

fixed scan-list to idem frecuency in AP and Client

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 71 guests