Community discussions

MUM Europe 2020
 
muri
just joined
Topic Author
Posts: 1
Joined: Sat Jul 12, 2008 4:39 am

big wds unproductive trafik

Sat Jul 12, 2008 2:37 pm

dear sir
please help!!!!!!!!
ii have clients with pppoe. they are with rb113c, connected to ap as WDS. time to time traffic go to the max on all wds interface (1,5-2mbit) and ap stop working. the wds9 is not active but traffic is 1,5mbit to :( i think traffic is between wds and master interface. i try to change wds with eoip but no effect. big problem. i try filter traffic in bridge but no effect.
that is for ap with pc and rb, no difference.
with torch - all trffic is 8864.
please help!
best regards
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
 
BennyTheBall
just joined
Posts: 10
Joined: Tue Mar 07, 2006 10:09 pm
Location: Poland
Contact:

Re: big wds unproductive trafik

Tue Oct 27, 2009 12:27 pm

Hi,
does anyone has find a solution to this problem? I have the exact same problem on my network and I can't find a solution.
 
Lakis
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 701
Joined: Wed Sep 23, 2009 7:52 pm

Re: big wds unproductive trafik

Wed Oct 28, 2009 8:52 pm

I have same Problem.....
 
User avatar
Belyivulk
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 285
Joined: Mon Mar 06, 2006 10:53 pm
Location: Whangarei, New Zealand
Contact:

Re: big wds unproductive trafik

Tue Nov 17, 2009 9:31 am

Are the WDS interfaces going into a bridge? (WDS tab, default bridge= ?)

If so, try setting the bridge to STP or RSTP :)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 33 guests