Community discussions

 
wireless12
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 295
Joined: Fri Aug 31, 2007 10:49 am

negative impact

Fri Apr 10, 2009 3:20 pm

hello evryone,

i hav one RB411 AH+compex 200 mw b/g (AP-bridge) RoS - 3.20
10 users are coneccted to it, ANI (AP-client mode) enabled, rest of the seetings are default.
but the performance of this is not consistent, in a moment its work like a charm, just exactly what u hav expect frm mikrotik, but in a very next moment it works like a hell and the pings latency of clients climb to mount everest.

when i look at the overall CCQ, when evrything is fine its howers around 90-100 %
but it changes anytime to 10% 20% 25 % .....30% 60% its works like a pendulam.

why it is happening?

when i look at LOG

it shows the following picture:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
 
wireless12
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 295
Joined: Fri Aug 31, 2007 10:49 am

Re: negative impact

Fri Apr 10, 2009 5:16 pm

heyy guys.

plz share ur thoughts..


thx
 
wireless12
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 295
Joined: Fri Aug 31, 2007 10:49 am

Re: negative impact

Sat Apr 11, 2009 8:17 am

no replies yet this seems to be pretty tough question.
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 24268
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Re: negative impact

Wed Apr 15, 2009 10:22 am

this device is trying to send some data to your AP, could be an attack.
No answer to your question? How to write posts

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 33 guests