Community discussions

MikroTik App
 
ctech4285
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 90
Joined: Sat Aug 15, 2009 8:49 pm

user-manger web interface http://10.5.50.1/userman = 404

Sat Oct 17, 2009 1:23 am

i just set up usermanger on my rb433 router, all packaged are version 4.1

also there is a hotspot running on that router, not sure if that would cause a problem.
i can go to http://10.5.50.1/status and get: Welcome admin!
but http://10.5.50.1/userman or /user /usermanger all return a 404 page not found error


[admin@Matiguas_R1] /tool user-manager customer> print
Flags: X - disabled
0 subscriber=admin login="admin" password="****" time-zone=+00:00
permissions=owner parent=(unknown) signup-allowed=yes paypal-allowed=no
paypal-secure-response=no paypal-accept-pending=no
[admin@Matiguas_R1] /tool user-manager customer>


[admin@Matiguas_R1] /ip route> print
Flags: X - disabled, A - active, D - dynamic,
C - connect, S - static, r - rip, b - bgp, o - ospf, m - mme,
B - blackhole, U - unreachable, P - prohibit
# DST-ADDRESS PREF-SRC GATEWAY DISTANCE
0 ADS 0.0.0.0/0 192.168.1.254 0
1 ADC 10.5.50.0/24 10.5.50.1 local 0
2 ADC 192.168.1.0/24 192.168.1.64 uplink1 0
[admin@Matiguas_R1] /ip route>


[admin@Matiguas_R1] /system package> print
Flags: X - disabled
# NAME VERSION SCHEDULED
0 system 4.1
1 multicast 4.1
2 ntp 4.1
3 ppp 4.1
4 routerboard 4.1
5 routing 4.1
6 advanced-tools 4.1
7 dhcp 4.1
8 hotspot 4.1
9 ups 4.1
10 user-manager 4.1
11 wireless 4.1
12 calea 4.1
13 gps 4.1
14 mpls 4.1
15 security 4.1
16 ipv6 4.1
 
ctech4285
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 90
Joined: Sat Aug 15, 2009 8:49 pm

Re: user-manger web interface http://10.5.50.1/userman = 404

Sat Oct 17, 2009 1:39 am

i set this up on an other router withou hotspot running, works perfect, looks like you cant have both user-manger and hotspot running at the same time...
 
eneimi
Member
Member
Posts: 388
Joined: Sun Sep 09, 2007 12:55 pm

Re: user-manger web interface http://10.5.50.1/userman = 404

Sat Oct 17, 2009 12:23 pm

note: User-manger webinterface does not work when you have hotspot running at the same time in version 4.1, not tested in other versions.
From: http://wiki.mikrotik.com/wiki/User_Mana ... subscriber
Try using your wan ip (192.168.1.64) instead of 10.x.x.x
 
ctech4285
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 90
Joined: Sat Aug 15, 2009 8:49 pm

Re: user-manger web interface http://10.5.50.1/userman = 404

Sat Oct 17, 2009 11:45 pm

yab that worked thanks!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 20 guests