Page 1 of 1

Any1 using 3X3 mimo in ptmp?

Posted: Sun Mar 14, 2010 8:28 pm
by -headstrong-
Hi Guys

I am interested to know if anybody is using 3X3 mimo for CPE to AP links?

These antenna's here ar triple polarised : http://www.marsantennas.com/item/023097b0c9b3-211.html

Would a 3X3 802.11n link go further than a normal 802.11a/b/g link?

Re: Any1 using 3X3 mimo in ptmp?

Posted: Thu Apr 08, 2010 6:33 pm
by meno
i saw in other forum a test with 3x3 mimo and he got 200~250 MBps halfduplex

Re: Any1 using 3X3 mimo in ptmp?

Posted: Fri Apr 09, 2010 4:44 pm
by gringoZ
i saw in other forum a test with 3x3 mimo and he got 200~250 MBps halfduplex
please give link to this test

Re: Any1 using 3X3 mimo in ptmp?

Posted: Fri Apr 09, 2010 4:45 pm
by taglio
What radio do you use for 3x3 mimo?

Re: Any1 using 3X3 mimo in ptmp?

Posted: Fri Apr 09, 2010 8:50 pm
by KillerOPS
that link would be pretty useful

Re: Any1 using 3X3 mimo in ptmp?

Posted: Sat May 29, 2010 9:30 pm
by -headstrong-
bump for that link please ?:)

Re: Any1 using 3X3 mimo in ptmp?

Posted: Sun May 30, 2010 3:26 am
by roc-noc.com
What radio do you use for 3x3 mimo?
SR71-A is 3x3 MIMO

http://www.roc-noc.com/pdf/ubnt/sr71a_datasheet.pdf

Tom

Re: Any1 using 3X3 mimo in ptmp?

Posted: Sun May 30, 2010 12:07 pm
by -headstrong-
Thanks Tom, but we are looking for the below link :)
i saw in other forum a test with 3x3 mimo and he got 200~250 MBps halfduplex

Re: Any1 using 3X3 mimo in ptmp?

Posted: Mon May 31, 2010 2:37 pm
by normis
our tests have shown no difference between 2 and 3 chains

Re: Any1 using 3X3 mimo in ptmp?

Posted: Mon May 31, 2010 4:33 pm
by -headstrong-
our tests have shown no difference between 2 and 3 chains
How far was the link?
Was this ptp or ptmp?
lab or production link?

Thanks