Community discussions

 
titius
Member
Member
Topic Author
Posts: 338
Joined: Mon Oct 17, 2005 11:43 am
Location: Titel Serbia

where to adjust rts value

Tue Mar 16, 2010 4:39 am

Hi, Ive read about rts cts but where to enter rts valu I see frag treshhold and frame lifetime but there is no rts value.
I know I dont understand completely this rts cts thing but have to ask. :)
 
titius
Member
Member
Topic Author
Posts: 338
Joined: Mon Oct 17, 2005 11:43 am
Location: Titel Serbia

Re: where to adjust rts value

Tue Mar 16, 2010 4:53 am

ok Ive found after reading for the 100th time about misstype in winbox so hw frag treshold iz actually rts value. Right? :) and where is frag treshold in winbox? :)
 
titius
Member
Member
Topic Author
Posts: 338
Joined: Mon Oct 17, 2005 11:43 am
Location: Titel Serbia

Re: where to adjust rts value

Fri Mar 19, 2010 2:33 pm

ANYONE? :(
 
User avatar
mahnet
Long time Member
Long time Member
Posts: 654
Joined: Tue Jul 07, 2009 9:11 pm

Re: where to adjust rts value

Fri Mar 19, 2010 7:51 pm

R U LOOKING FOR THIS....

BUT I MYSELF HAV NO IDEA HOW TO DO IT FOR RB 411
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
 
titius
Member
Member
Topic Author
Posts: 338
Joined: Mon Oct 17, 2005 11:43 am
Location: Titel Serbia

Re: where to adjust rts value

Sat Mar 20, 2010 8:59 pm

yes I have wireless test package, and HW fragmentation treshold is realy RTS treshold but then where is fragmentation treshold, I know I can set it in terminal but just asking is there option in winbox and am I setting right thing
 
User avatar
mahnet
Long time Member
Long time Member
Posts: 654
Joined: Tue Jul 07, 2009 9:11 pm

Re: where to adjust rts value

Sun Mar 21, 2010 4:25 am

i have never seen anything in the winbox to set rts cts
 
pikpik
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 71
Joined: Wed Jan 20, 2010 11:25 am

Re: where to adjust rts value

Mon Mar 22, 2010 12:11 pm

v.4
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 24268
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Re: where to adjust rts value

Mon Mar 22, 2010 12:21 pm

In Winbox go to Wireless, open ADVANCED, and then set "hw protection mode"
No answer to your question? How to write posts
 
User avatar
mahnet
Long time Member
Long time Member
Posts: 654
Joined: Tue Jul 07, 2009 9:11 pm

Re: where to adjust rts value

Tue Mar 23, 2010 3:58 am

i have never seen anything in the winbox to set rts cts
i mean in the rb 411
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 24268
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Re: where to adjust rts value

Tue Mar 23, 2010 8:57 am

There is no difference! RB411 has the same kind of winbox menu layout
No answer to your question? How to write posts
 
User avatar
mahnet
Long time Member
Long time Member
Posts: 654
Joined: Tue Jul 07, 2009 9:11 pm

Re: where to adjust rts value

Tue Mar 23, 2010 10:12 am

:( i didnt find it on my rb 411. i have all other clients with rts cts conf. just waiting to conf on this rb 411.

i have Fragmentation set to 512 and RTS threshold to 512 for all other clients and my 433ah AP.
Should the noise threshold on rb 411 be changed to 512 instead of 127.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 24268
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Re: where to adjust rts value

Tue Mar 23, 2010 10:12 am

compare RouterOS versions in the titlebar, and draw conclusions ...
No answer to your question? How to write posts
 
titius
Member
Member
Topic Author
Posts: 338
Joined: Mon Oct 17, 2005 11:43 am
Location: Titel Serbia

Re: where to adjust rts value

Fri Mar 26, 2010 3:07 am

In Winbox go to Wireless, open ADVANCED, and then set "hw protection mode"

Yes and what about value, thing you say is none rts/cts and cts to self, but where I can adjust rts value?
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 24268
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Re: where to adjust rts value

Fri Mar 26, 2010 8:02 am

No answer to your question? How to write posts
 
titius
Member
Member
Topic Author
Posts: 338
Joined: Mon Oct 17, 2005 11:43 am
Location: Titel Serbia

Re: where to adjust rts value

Fri Mar 26, 2010 12:57 pm

so there is type error in winbox.... thx
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 24268
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Re: where to adjust rts value

Fri Mar 26, 2010 12:58 pm

so there is type error in winbox.... thx
why? where?
No answer to your question? How to write posts
 
titius
Member
Member
Topic Author
Posts: 338
Joined: Mon Oct 17, 2005 11:43 am
Location: Titel Serbia

Re: where to adjust rts value

Sat Mar 27, 2010 5:02 am

hw fragmentation treshold in winbox is actually hw protection treshold....

Who is online

Users browsing this forum: MSN [Bot] and 39 guests