Community discussions

MikroTik App
 
Fumi
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 97
Joined: Fri Jul 28, 2006 10:12 am

Please help with 2 VPLS!!

Tue Sep 07, 2010 10:07 pm

Hello Mikrotik guys!

I need some help with configuration 2 VPLS (each VPLS for wlans..)
I have 2 wlans (wlan1, wlan2) and I want to create 2 VPLS but only one VPLS is running..

I read in other post: http://forum.mikrotik.com/viewtopic.php?f=14&t=40219

"config set only lsr-id , dont set transport-address"

But this one not work in my configuration.

I'm using 4.11.


Please help me!

Thanks
 
angboontiong
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1117
Joined: Fri Jan 16, 2009 9:59 am

Re: Please help with 2 VPLS!!

Wed Sep 08, 2010 4:33 am

Hi Dude..

you may can refer to http://forum.mikrotik.com/viewtopic.php?f=7&t=44140
but this is for the RouterOS 5.6Beta6.

you need to change the value of the "band" and delete "/interface wireless set wlan1 nv2-qos=default", the rest remain the same..

It's work in the 4.11, but remember that, have to use mac telnet to the equipment.

forgive me lazy to edit it...

p/s: This is for only 1 wlan card.
 
Fumi
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 97
Joined: Fri Jul 28, 2006 10:12 am

Re: Please help with 2 VPLS!!

Wed Sep 08, 2010 11:16 am

Thanks angboontiong!

But I need with 2 wlans..


wlan1 (VPLS1)<-----> (VPLS1) wlan1

wlan2 (VPLS2)<-----> (VPLS2) wlan2

Who is online

Users browsing this forum: DanMos79, pekr and 53 guests