Community discussions

MUM Europe 2020
 
behzadfu
just joined
Topic Author
Posts: 9
Joined: Thu Feb 02, 2012 9:16 pm

pppoe dial

Sat Apr 14, 2012 1:53 pm

Hi
here is my network diagram
I want to dial pppoe connection by mikrotik to use internet so nanostation should bypass pppoe
nanostation and mikrotik are in wds mode
How can I configure this?
thanks

Internet ---ADSL modem -------(wire)---->NANOSTATION 2<----(wds)------>mikrotik
 
rodolfo
Long time Member
Long time Member
Posts: 545
Joined: Sat Jul 05, 2008 11:50 am

Re: pppoe dial

Sat Apr 14, 2012 9:14 pm

to create a pppoe conection from mikrotik, you must have an L2 access to internet: router adsl and nanostation must be in bridge.
it depend on the firmware and config on this routers
rodolfo
IZ0UQV

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 23 guests