Community discussions

MikroTik App
 
Cetalfio
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 224
Joined: Sat Sep 20, 2008 6:19 pm
Location: Italy

SOLVED! hide-ssid=yes

Tue Oct 02, 2012 2:50 pm

Hello,
maybe a bug in version 5 of ROS when I set the AP interface with idden ssid /interface wireless> set hide-ssid=yes and do a scan networks with a CPE I still see the ssid why?

cetalfio
Last edited by Cetalfio on Tue Oct 02, 2012 6:56 pm, edited 1 time in total.
 
User avatar
sytex
Trainer
Trainer
Posts: 87
Joined: Fri May 23, 2008 10:35 am
Location: Hungary

Re: hide-ssid=yes

Tue Oct 02, 2012 3:44 pm

I think you only see it, when this SSID is set in the cilent/CPE device.
 
uldis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 3443
Joined: Mon May 31, 2004 2:55 pm

Re: hide-ssid=yes

Tue Oct 02, 2012 4:44 pm

what wireless-protocol you use on the AP, maybe you use Nv2 as that doesn't support hide-ssid feature.
 
Cetalfio
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 224
Joined: Sat Sep 20, 2008 6:19 pm
Location: Italy

Re: SOLVED! hide-ssid=yes

Tue Oct 02, 2012 6:57 pm

Sure protocol is NV2, solved it.
 
2jarek
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 149
Joined: Thu May 17, 2007 3:28 pm
Location: Poland

Re: SOLVED! hide-ssid=yes

Wed Oct 10, 2012 1:31 am

5.20 802.11n no NV2 same. hide ssid not work.

Who is online

Users browsing this forum: misha and 98 guests