Community discussions

 
miikka
just joined
Topic Author
Posts: 1
Joined: Sat Apr 13, 2013 6:34 pm

MikroTik 715 Wireless problem with Time Capsule

Sat Apr 13, 2013 6:44 pm

Hello everybody!

How can I use Time Capsule as another access point and make roaming network with MikroTik and it's existing wireless network. Time Capsule makes connection with wireless network but not via ethernet cable. Should I use WAN or LAN port?

BR
Miikka
 
User avatar
ohara
Member
Member
Posts: 371
Joined: Mon Jun 13, 2011 11:30 pm
Location: Warsaw

Re: MikroTik 715 Wireless problem with Time Capsule

Sat Apr 13, 2013 11:19 pm

I suggest that you set up dhcp client on your timecapsule and put it in bridge mode. Use LAN port just in case.
http://i.imgur.com/X4rjfuY.png

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 33 guests