Community discussions

 
satish
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 88
Joined: Sun Apr 03, 2011 10:52 am

How to utilize 411ah

Mon Jul 01, 2013 8:56 pm

Hi to all,

I am using 411ah with 24 db sector but i think i am not utilizing the total throughput. can any one help me to utilize full throughput. If any body requires screen shot i will provide...:-)



Thanks in advance...
Satish
 
User avatar
cbrown
Trainer
Trainer
Posts: 1840
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:57 pm
Contact:

Re: How to utilize 411ah

Thu Jul 04, 2013 1:54 am

Looking at your config would be better than looking at screen shots. Post /export compact
C.Brown

cbrown[at]ravenrocknetworks.com
MTCNA - MTCRE - MTCWE - MTCTCE
MTCSE - TRAINER-0179
 
satish
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 88
Joined: Sun Apr 03, 2011 10:52 am

Re: How to utilize 411ah

Sat Jul 13, 2013 7:12 am

Hi,

Thanks for your valuable reply.. here is my /export compact result



# jan/05/1970 17:34:38 by RouterOS 5.21
# software id = YGLV-1BPT
#
/interface bridge
add l2mtu=1526 name=bridge1
/interface wireless
set 0 antenna-gain=24 band=2ghz-b/g country=india disabled=no frequency=2472 \
l2mtu=2290 mode=ap-bridge wireless-protocol=any
/interface wireless security-profiles
set [ find default=yes ] supplicant-identity=MikroTik
/ip hotspot user profile
set [ find default=yes ] idle-timeout=none keepalive-timeout=2m
/snmp community
set [ find default=yes ] name=maddur
/interface bridge port
add bridge=bridge1 interface=ether1
add bridge=bridge1 interface=wlan1
/interface wireless access-list
add comment=abs_madhuk1235 disabled=yes interface=wlan1 mac-address=\
00:E0:4C:A9:E8:5B
add comment=abs_srinu disabled=yes interface=wlan1 mac-address=\
00:E0:4C:AB:4E:D5
add comment=abs_sureashmv disabled=yes interface=wlan1 mac-address=\
00:E0:4C:AA:45:C1
add comment=abs_ashok2787 disabled=yes interface=wlan1 mac-address=\
00:E0:4C:A9:ED:A7
add comment=abs_srinu disabled=yes interface=wlan1 mac-address=\
00:E0:4C:AB:4E:D5
add comment=abs_jaga129 disabled=yes interface=wlan1 mac-address=\
00:E0:4C:AB:15:B7
add comment=abs_ajay disabled=yes interface=wlan1 mac-address=\
00:27:22:88:9E:C6
add comment=abs_ansika disabled=yes interface=wlan1 mac-address=\
00:27:22:88:3B:16
add comment=abs_abml disabled=yes interface=wlan1 mac-address=\
00:15:6D:A0:21:0C
add comment=abs_5481 disabled=yes interface=wlan1 mac-address=\
00:E0:4C:A8:77:82
add comment=abs_vamsi disabled=yes interface=wlan1 mac-address=\
00:27:22:92:4B:02
add comment=abs_chandana disabled=yes interface=wlan1 mac-address=\
00:E0:4C:A9:E4:F5
/ip address
add address=200.200.10.21/24 comment="default configuration" interface=ether1
/ip dns
set allow-remote-requests=yes servers=202.62.64.3,8.8.8.8
/ip dns static
add address=192.168.88.1 name=router
/ip neighbor discovery
set wlan1 disabled=yes
/ip route
add distance=1 gateway=200.200.10.1
/snmp
set contact="satish @ 9032880222" enabled=yes location=kavali trap-community=\
maddur
/system identity
set name="A B S @ madduru"


Is anything else you need?
Satish
 
Ivoshiee
Member
Member
Posts: 471
Joined: Sat May 06, 2006 4:11 pm

Re: How to utilize 411ah

Sun Jul 14, 2013 3:43 am

Why do you think that something is wrong with your system?
What 2.4GHz radio is in use?
 
satish
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 88
Joined: Sun Apr 03, 2011 10:52 am

Re: How to utilize 411ah

Sun Jul 14, 2013 7:11 am

i am using TP-LINK sector with 411ah. i am not getting full throughput from this...
Satish
 
Ivoshiee
Member
Member
Posts: 471
Joined: Sat May 06, 2006 4:11 pm

Re: How to utilize 411ah

Sun Jul 14, 2013 9:31 am

i am using TP-LINK sector with 411ah. i am not getting full throughput from this...
How you measure the throughput to suspect it not being full? Maybe you have some interference and noise from other devices on that channel and will get better results on some other one? What are the signal and noise level for that link?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 21 guests