Community discussions

MikroTik App
 
nuru
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 51
Joined: Wed Jun 29, 2005 11:02 pm
Location: Kaduna, Nigeria

CAPsMAN Manger No registered client signal status sent

Thu Jun 12, 2014 1:44 pm

I set up a CAPsMAN using RB 912UAG 2HPnD as the CAP and an RB750UP as the CAPsMAN manager and associated client are authenticated via a radius server. I have tried using both SNMP and API to obtain registered client signal strength and quality for display in the Radius Server but its not working, all I get is N/A for both the signal and quality status. But it works when I use the regular AP with no CAPsMAN.

Is this because the CAPsMAN is still a work in progress feature or there is something I am missing?
 
uldis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 3443
Joined: Mon May 31, 2004 2:55 pm

Re: CAPsMAN Manger No registered client signal status sent

Thu Jun 12, 2014 2:18 pm

We will add this feature in one of the next RouterOS versions.
 
angboontiong
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1131
Joined: Fri Jan 16, 2009 9:59 am

Re: CAPsMAN Manger No registered client signal status sent

Mon Jun 16, 2014 12:44 pm

can add in the rx/tx bandwidth monitoring...
 
samo
just joined
Posts: 2
Joined: Mon Mar 16, 2015 3:53 pm

Re: CAPsMAN Manger No registered client signal status sent

Mon Mar 16, 2015 4:03 pm

What about belonging capsman interfaces and ssid? This is visible in /capsman registration-table but not via snmp.
 
aequitasnl
just joined
Posts: 9
Joined: Wed May 17, 2017 2:30 pm

Re: CAPsMAN Manger No registered client signal status sent

Thu Nov 09, 2017 10:16 pm

Sorry to bring up an old post, but the lack of capsman interface information (ssid, ccq, etc) in via SNMP is currently bothering me as well. Has there been a solution to this in the mean time?

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider], Vmack and 37 guests