Community discussions

MikroTik App
 
dirtonth
Trainer
Trainer
Topic Author
Posts: 25
Joined: Fri Aug 20, 2004 7:54 pm
Location: Ireland
Contact:

Dude 6.x or RoS TimeZone

Wed Apr 20, 2016 10:04 am

Hi,

I am running Dude on ROS CHR, and the Time on ROS CHR is in the correct time zone, but Dude is sticking to UTC Time. Is there a way to fix this ?

Thanks!
 
silversword
newbie
Posts: 43
Joined: Tue Jul 23, 2013 3:36 pm

Re: Dude 6.x or RoS TimeZone

Wed May 04, 2016 7:39 pm

I was looking for this same answer.

Login to the CHR with winbox
System | Clock | Set Time Zone.
 
scubyx
just joined
Posts: 6
Joined: Wed May 11, 2016 1:20 pm

Re: Dude 6.x or RoS TimeZone

Thu May 12, 2016 9:46 am

hii

i have the same problem, with dude version 6.35.2
in mikrotik i already set the time zone clock and NTP client, but in dude outage time still with +00:00

any other suggestion?
 
Herbie
just joined
Posts: 7
Joined: Mon Nov 08, 2010 8:17 pm

Re: Dude 6.x or RoS TimeZone

Tue Dec 27, 2016 6:54 pm

anyone found a solution?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests