Community discussions

MikroTik App
 
raytaylor
just joined
Topic Author
Posts: 13
Joined: Wed Dec 28, 2011 12:19 pm
Location: Melbourne

Dude probe data not saving

Sun Jul 16, 2017 3:03 am

Hi Guys
I have a silly problem that I cannot solve.
I have created a data source to query the voltage of a routerboard but I cannot get it to save the data.
Every time I open the chart it starts blank and doesnt show the historic data.

I dont think its saving the data to the routerboard memory that the dude runs on.

Is there a setting somewhere I need to change?
:D There is no place like localhost :D
 
slech
Long time Member
Long time Member
Posts: 537
Joined: Thu Feb 14, 2008 4:03 pm
Location: Moldova, Chisinau

Re: Dude probe data not saving

Mon Jul 17, 2017 8:54 pm

raytaylor,

On what platform do you run Dude?
Which directory is configured for Dude?
 
raytaylor
just joined
Topic Author
Posts: 13
Joined: Wed Dec 28, 2011 12:19 pm
Location: Melbourne

Re: Dude probe data not saving

Wed Jul 19, 2017 11:08 pm

The server is a CCR1009 and the client is windows 7
:D There is no place like localhost :D

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 23 guests