Community discussions

MikroTik App
 
User avatar
cybernet
newbie
Topic Author
Posts: 25
Joined: Wed Jan 23, 2008 6:48 pm
Location: Jakarta, Indonesia

Display Running Freq AP in The Dude

Thu Jul 31, 2008 2:46 pm

Hello All,

Help me please, how i can display running Freq (MHZ) of AP in the dude, i search OID it's never found. It's display only in wireless link. I want to display it in the device.

Thx
 
miahac
Long time Member
Long time Member
Posts: 515
Joined: Wed Dec 14, 2005 5:04 pm
Location: Wichita, KS

Re: Display Running Freq AP in The Dude

Thu Aug 07, 2008 5:46 pm

[snmp_wireless_link_info()]
Network Consultant in Wichita, KS
 
User avatar
cybernet
newbie
Topic Author
Posts: 25
Joined: Wed Jan 23, 2008 6:48 pm
Location: Jakarta, Indonesia

Re: Display Running Freq AP in The Dude

Fri Aug 08, 2008 4:45 am

i use the script, the freq AP still cannot display in the device.
[snmp_wireless_link_info()] it's works in the wireless link label.

thx u miahac, nice info.
 
miahac
Long time Member
Long time Member
Posts: 515
Joined: Wed Dec 14, 2005 5:04 pm
Location: Wichita, KS

Re: Display Running Freq AP in The Dude

Fri Aug 08, 2008 4:47 pm

OK use an snmp OID Mine is
iso.org.dod.internet.private.enterprises.mikrotik.mikrotikExperimentalModule.mtXRouterOs.mtxrWireless.mtxrWlRtabTable.mtxrWlRtabEntry.mtxrWlRtabStrength.0.12.66.5.100.243.5
but your numbers at the end will be different
You should snmpwalk iso.org.dod.internet.private.enterprises.mikrotik.mikrotikExperimentalModule
to find it.
Network Consultant in Wichita, KS
 
User avatar
cybernet
newbie
Topic Author
Posts: 25
Joined: Wed Jan 23, 2008 6:48 pm
Location: Jakarta, Indonesia

Re: Display Running Freq AP in The Dude

Mon Aug 11, 2008 4:16 am

the OID is working in radio as SU/Client mode, can not working in radio as AP mode.

thx u miahac, nice info.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 52 guests