Community discussions

MikroTik App
 
altazar
just joined
Topic Author
Posts: 6
Joined: Wed May 23, 2007 7:36 pm

PROBLEMS with 3.0rc3

Fri Dec 05, 2008 9:24 am

Hi there!

Several times wrote here about problems, but nothing happens.

1. SNMP lookup
As you can see from attached picture - sometimes picture of device and snmp data is missing. Usually it occurs when I'm switching over a maps.


2. Outlines
It's very useful for me and I don't understand why you exclude this feature.

PS: With older version 2.2 everything is fine.

Thanks in advance.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
 
lebowski
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1618
Joined: Wed Aug 27, 2008 5:17 pm

Re: PROBLEMS with 3.0rc3

Mon Dec 15, 2008 10:16 pm

I hope some of this stuff gets resolved also.

I wonder if they could continue to give the software away but start selling support. Then we can purchase support and then they would have a revenue stream. Then they would have a reason to be motiviated to get these things fixed. If enough people are paying for support...
 
aea9tthompson
just joined
Posts: 14
Joined: Sat Jan 05, 2008 12:55 am

Re: PROBLEMS with 3.0rc3

Tue Dec 16, 2008 12:37 am

I have the same issue with SNMP on links showing [Interface.InBitRate]

Seems to be when SNMP is refreshing stats between polling cycles as the original poster said this worked great in v2.2.

This is version 3.0 release.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests