Community discussions

MUM Europe 2020
 
CGirardy
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 78
Joined: Tue Sep 25, 2007 1:09 pm
Location: Grasse / Alpes-Maritimes / France

Just installed 3.2 ... and lost DNS resolution ...

Tue Apr 07, 2009 8:13 pm

Is it normal ? (I doubt)
Thanks for telling me how to take care of the problem

EDIT: This is really annoying....
PLEASE... Release source code to the community and start developing The Dude again....
PLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEAAAAAAAAAASSSSSSSSSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE (big cry for help :))
 
QpoX
Member
Member
Posts: 387
Joined: Mon Mar 24, 2008 7:42 pm
Location: Lemvig, Denmark

Re: Just installed 3.2 ... and lost DNS resolution ...

Tue Apr 07, 2009 9:00 pm

3.2 is old! please install 3.22!
And what DNS servers do you use? and do they work?
plus can you ping something like google.com from the router?
And last can you ping the IP of google.com (resolv it from an other machine).
 
CGirardy
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 78
Joined: Tue Sep 25, 2007 1:09 pm
Location: Grasse / Alpes-Maritimes / France

Re: Just installed 3.2 ... and lost DNS resolution ...

Tue Apr 07, 2009 9:04 pm

3.2 is old! please install 3.22!
And what DNS servers do you use? and do they work?
plus can you ping something like google.com from the router?
And last can you ping the IP of google.com (resolv it from an other machine).
I think you misunderstood me, I'm talking about The Dude 3.2, not anything else. It's just been released....so I cannot think it's old.
My DNS servers are Windows 2003 and it was perfectly working before I upgraded my The Dude 3.1 to 3.2 less than an hour ago
And of course, my DNS servers work... It's my main DNS servers working for all my servers and workstations.
PLEASE... Release source code to the community and start developing The Dude again....
PLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEAAAAAAAAAASSSSSSSSSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE (big cry for help :))
 
Trisc
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 242
Joined: Sat May 29, 2004 11:24 pm
Location: Glos, UK

Re: Just installed 3.2 ... and lost DNS resolution ...

Tue Apr 07, 2009 9:26 pm

I just installed 3.2 and the same happened. I've also lost all my device labels. Disk and CPU services are all down too - on Mikrotik devices.
 
CGirardy
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 78
Joined: Tue Sep 25, 2007 1:09 pm
Location: Grasse / Alpes-Maritimes / France

Re: Just installed 3.2 ... and lost DNS resolution ...

Tue Apr 07, 2009 9:34 pm

I just installed 3.2 and the same happened. I've also lost all my device labels. Disk and CPU services are all down too - on Mikrotik devices.
OK, I'm not alone...
Going back to 3.1 until someone tells me it's solved
PLEASE... Release source code to the community and start developing The Dude again....
PLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEAAAAAAAAAASSSSSSSSSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE (big cry for help :))
 
lebowski
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1616
Joined: Wed Aug 27, 2008 5:17 pm

Re: Just installed 3.2 ... and lost DNS resolution ...

Wed Apr 08, 2009 12:00 am

Just upgraded to 3.2, when editing a device the DNS name is empty if you put the DNS name back in it is empty again when you go look.
New bug - this is on a windows server.
 
CGirardy
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 78
Joined: Tue Sep 25, 2007 1:09 pm
Location: Grasse / Alpes-Maritimes / France

Re: Just installed 3.2 ... and lost DNS resolution ...

Wed Apr 08, 2009 12:13 am

Just upgraded to 3.2, when editing a device the DNS name is empty if you put the DNS name back in it is empty again when you go look.
New bug - this is on a windows server.
Had the same problem, the DNS name stays empty... on Windows Server
PLEASE... Release source code to the community and start developing The Dude again....
PLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEAAAAAAAAAASSSSSSSSSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE (big cry for help :))
 
QpoX
Member
Member
Posts: 387
Joined: Mon Mar 24, 2008 7:42 pm
Location: Lemvig, Denmark

Re: Just installed 3.2 ... and lost DNS resolution ...

Wed Apr 08, 2009 1:21 am

I think you misunderstood me, I'm talking about The Dude 3.2, not anything else. It's just been released....so I cannot think it's old.
My DNS servers are Windows 2003 and it was perfectly working before I upgraded my The Dude 3.1 to 3.2 less than an hour ago
And of course, my DNS servers work... It's my main DNS servers working for all my servers and workstations.
*don't drink and help*
I did just try to edit the Name value of a new device and now the Dude client crashes (uses all of CPU)... also it did not resolv DNS...
 
tomtreas
just joined
Posts: 5
Joined: Thu Jan 17, 2008 7:24 pm

Re: Just installed 3.2 ... and lost DNS resolution ...

Fri Apr 10, 2009 6:20 am

Ditto here. This is a MAJOR issue for me because over 1/2 of the devices I monitor are using a DYNDNS address, as soon as they get a new IP, I"ve lost them in this version of the Dude. If a patch doesn't come out in the next day or two, I'm back to 3.1. :( and I was just shouting Hurrah about the PROBE bug being fixed too. :|
 
CGirardy
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 78
Joined: Tue Sep 25, 2007 1:09 pm
Location: Grasse / Alpes-Maritimes / France

Re: Just installed 3.2 ... and lost DNS resolution ...

Tue Apr 14, 2009 2:56 pm

Does anyone from the support have an answer on when this problem will be solved ?
Thanks
PLEASE... Release source code to the community and start developing The Dude again....
PLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEAAAAAAAAAASSSSSSSSSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE (big cry for help :))
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 24317
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Re: Just installed 3.2 ... and lost DNS resolution ...

Wed Apr 15, 2009 12:29 pm

we have fixed this, please wait for next version
No answer to your question? How to write posts
 
Morphology
just joined
Posts: 21
Joined: Mon Jan 26, 2009 7:51 pm

Re: Just installed 3.2 ... and lost DNS resolution ...

Wed Apr 15, 2009 8:08 pm

we have fixed this, please wait for next version
have you also fixed the missing CC from email notifications?
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 24317
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Re: Just installed 3.2 ... and lost DNS resolution ...

Thu Apr 16, 2009 8:54 am

we have fixed this, please wait for next version
have you also fixed the missing CC from email notifications?
yes, also fixed
No answer to your question? How to write posts

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests