Community discussions

MUM Europe 2020
 
boardman
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 260
Joined: Fri May 28, 2004 11:10 pm
Location: Mexico
Contact:

Bug? The Dude 3.2 - Notifications - Email CC field not w....

Thu Apr 09, 2009 8:37 pm

Upgraded from 3.1 to 3.2, all CC fields at notifications are gone; Now I am trying to manually add a CC email address but at the time of click on Apply or OK the field goes blank again, ... is it just me or someone else is experiencing this?

Tested on two different The Dude production servers.


Regards

Jorge Boardman
 
lebowski
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1616
Joined: Wed Aug 27, 2008 5:17 pm

Re: Bug? The Dude 3.2 - Notifications - Email CC field not w....

Thu Apr 09, 2009 10:46 pm

Same thing happens to the DNS field when you click apply it goes blank. If you look at your devices all the DNS names will be missing.

Unfortunately 3.2 is not as good as 3.1.
 
boardman
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 260
Joined: Fri May 28, 2004 11:10 pm
Location: Mexico
Contact:

Re: Bug? The Dude 3.2 - Notifications - Email CC field not w....

Thu Apr 09, 2009 11:31 pm

Shame...
 
boardman
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 260
Joined: Fri May 28, 2004 11:10 pm
Location: Mexico
Contact:

Re: Bug? The Dude 3.2 - Notifications - Email CC field not w....

Wed Apr 15, 2009 7:30 pm

Anybody else experiencing this issues?


Regards

JB
 
Morphology
just joined
Posts: 21
Joined: Mon Jan 26, 2009 7:51 pm

Re: Bug? The Dude 3.2 - Notifications - Email CC field not w....

Wed Apr 15, 2009 8:10 pm

Anybody else experiencing this issues?
Yes! I just upgraded to 3.2 today, and didn't notice that the CC had disappeared from the email notifications until I read your post.

This is really annoying, as now I am the only person receiving alerts on network equipment failures!
 
boardman
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 260
Joined: Fri May 28, 2004 11:10 pm
Location: Mexico
Contact:

Re: Bug? The Dude 3.2 - Notifications - Email CC field not w....

Wed Apr 15, 2009 8:19 pm

Anybody else experiencing this issues?
Yes! I just upgraded to 3.2 today, and didn't notice that the CC had disappeared from the email notifications until I read your post.

This is really annoying, as now I am the only person receiving alerts on network equipment failures!

Welcome to my world .... me too I'm the only one receiving alerts while my technicians are sleeping tight.... sucks.
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 24323
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Re: Bug? The Dude 3.2 - Notifications - Email CC field not w....

Thu Apr 16, 2009 9:34 am

fixed in next version, please hold on
No answer to your question? How to write posts
 
boardman
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 260
Joined: Fri May 28, 2004 11:10 pm
Location: Mexico
Contact:

Re: Bug? The Dude 3.2 - Notifications - Email CC field not w....

Thu Apr 16, 2009 7:49 pm

fixed in next version, please hold on

Thanks, waitting ... counting minutes...

Regards from Mexico !!

J. Boardman
 
jc24
just joined
Posts: 3
Joined: Tue Jan 20, 2009 10:41 pm

Re: Bug? The Dude 3.2 - Notifications - Email CC field not w....

Fri Apr 17, 2009 5:01 pm

Does the next version also fix the issue of sending only one "email notification" when multiple are set as indicated http://forum.mikrotik.com/viewtopic.php?f=8&t=30904
 
alphahawk
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 98
Joined: Fri Mar 28, 2008 6:40 pm

Re: Bug? The Dude 3.2 - Notifications - Email CC field not w....

Wed May 20, 2009 7:25 pm

Was the Email CC issue fixed in version 3.3 or 3.4? I am using 3.4 right now and I still am unable to recieve a email no matter what I put in the CC line.
 
boardman
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 260
Joined: Fri May 28, 2004 11:10 pm
Location: Mexico
Contact:

Re: Bug? The Dude 3.2 - Notifications - Email CC field not w....

Thu May 21, 2009 9:48 pm

Was the Email CC issue fixed in version 3.3 or 3.4? I am using 3.4 right now and I still am unable to recieve a email no matter what I put in the CC line.

It is working OK now.


Regards

J. Boardman

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests