Community discussions

MikroTik App
 
ctech4285
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 90
Joined: Sat Aug 15, 2009 8:49 pm

dude on rb433ah

Wed Sep 08, 2010 3:17 am

ok i installed dude on the RB, but where do i find the config options????
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 24713
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Re: dude on rb433ah

Wed Sep 08, 2010 2:39 pm

connect to the IP address with the Windows Dude program.
No answer to your question? How to write posts
 
ctech4285
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 90
Joined: Sat Aug 15, 2009 8:49 pm

Re: dude on rb433ah

Wed Sep 08, 2010 5:49 pm

i get login failure, using the same usr/psw then winbox
do i need to do anything special on the rb to allow remote connection on that port?
 
stretch
just joined
Posts: 14
Joined: Sat Jun 16, 2007 1:25 am

Re: dude on rb433ah

Wed Sep 08, 2010 6:10 pm

Hi, default username for Dude is "admin" and password is blank, even if You have different UN and PW on Your RB.
 
ctech4285
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 90
Joined: Sat Aug 15, 2009 8:49 pm

Re: dude on rb433ah

Wed Sep 08, 2010 10:47 pm

sweet thank you
 
gmidia
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 223
Joined: Sun Sep 02, 2007 3:28 pm

Re: dude on rb433ah

Fri Sep 24, 2010 4:05 pm

i would not recommend dude on rb433 unless you are going to use it solely for the dude monitoring function, it uses resources

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 21 guests