Community discussions

MikroTik App
 
xezen
Long time Member
Long time Member
Topic Author
Posts: 628
Joined: Fri May 30, 2008 10:23 am
Location: South Africa

is this possable with the dude or can you add it?

Mon Oct 18, 2010 12:05 pm

i would like to set up diffrent users

admin1
admin2
admin3
admin4

all addmins have diffrent firewalls


so i want to set up te dude server

like this

admin1===logs in via port 3000
admin2===logs in via port 5000
admin3===logs in via port 3100
admin4===logs in via port 5030
admin5===logs in via port 3060

or must i just redirect it with mikroik board via

2210
example
dst x.x.x.x:3000 redirect to dst y.y.y.y:2210
?what the best way to do this
If i dont No Ask someone That Does!
 
chrisd13
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 68
Joined: Mon Feb 20, 2006 4:05 pm
Location: UK

Re: is this possable with the dude or can you add it?

Mon Oct 18, 2010 12:58 pm

Hi Xezen, In the dude you can only listen on one port unless you have multiple agents setup which can then run on a port that you specify for each agent instance, but this would seem to be a bit over the top just to give each admin a port to connect to. Personally I would say that the easier and more managable way would be to do the port redirect via rOS.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests