Community discussions

MikroTik App
 
ddlan
newbie
Topic Author
Posts: 28
Joined: Fri Jan 07, 2005 7:08 pm
Location: Dresden
Contact:

Feature Request

Mon Apr 04, 2011 11:44 am

move Devices between Maps

tnx
Thomas Böttcher
 
lebowski
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1618
Joined: Wed Aug 27, 2008 5:17 pm

Re: Feature Request

Mon Apr 04, 2011 5:02 pm

You can copy and paste, I would delete any links between the device before copy and pasting.
 
User avatar
blackpaw
newbie
Posts: 37
Joined: Thu Jan 28, 2010 7:19 pm
Location: Amsterdam, NL

Re: Feature Request

Tue Apr 05, 2011 11:52 am

actually, all historic (graphing/probe) data seems also to be kept when copy+pasting making the config file (.xml) quite large in the process. You can open it with your favourite editor to check yourself..

btw: Thomas B. - you ever been working for RZ@RWTH? I remember a Thomas Bottcher who I had to call whenever I had done something "interesting" with one of the Cisco WAP's that caused them to crash/freeze ;)
life is one of the hardest
 
ddlan
newbie
Topic Author
Posts: 28
Joined: Fri Jan 07, 2005 7:08 pm
Location: Dresden
Contact:

Re: Feature Request

Wed Apr 06, 2011 11:27 am

You can copy and paste, I would delete any links between the device before copy and pasting.
Works not in 4.0 Beta 3
 
CyberT
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 172
Joined: Tue Feb 01, 2011 1:39 pm
Location: Johannesburg, South Africa
Contact:

Re: Feature Request

Mon Apr 18, 2011 6:58 pm

Hi i would like the ability to set a default [Device.UserName]&pass before a scan or a defualt [Device.UserName]&pass for adding a new device, as with many networks i am sure you guys don't use admin without an password to manage your devices.

Either one of the following will work great for us.
1) Global setting for [Device.UserName] and Password
2) Specified string/map for [Device.UserName]
3) specified username/password/device for user account that logs in aka if i log in to the dude i will use my own username/password to log into the devices that global setting is set under the users area, or as part of the panel for the user?
If this helped you then please slam that Karma button :-)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests