Community discussions

MikroTik App
 
mip
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 122
Joined: Fri Jun 04, 2004 8:19 pm
Location: Ráckeve
Contact:

Export/import

Tue Mar 21, 2006 8:56 pm

I have a serious problem. Yes, I know everybody has one.
So I exported dude database on a remote client. One day dude forgott all I typed in ( about 40 routers and links betwwen them). I was happy to have a backup. And sad when I could not import it. It accepts the file, and restarts the server, but after it the file will remain as imp.xml and a config stay empty, or anything that I type in before the import. I'm not an xml exprt, but started to analyze files. I failed. Can anybody help me. Mt or anybody else have ever seen this case before? When the server has crashed I used rc4 I think. Now I have rc6. But have all the install files from far beta times.
https://www.youtube.com/watch?v=j7q0Y_JZMrg - the country you must visit
 
mip
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 122
Joined: Fri Jun 04, 2004 8:19 pm
Location: Ráckeve
Contact:

Wed Mar 22, 2006 12:01 am

Finaly I could import one of the backups. But when the server restarted it starts to restart again and again. The map flashs for a second, and restart again. I went back to v0.92 and tried every version. Rc4 seems to be stable with my backup. Thats all for now. Tomorow I will make backup with rc4 and try to upgrade to rc6.
https://www.youtube.com/watch?v=j7q0Y_JZMrg - the country you must visit
 
uldis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 3439
Joined: Mon May 31, 2004 2:55 pm

Wed Mar 22, 2006 12:17 pm

please send that export file to support@mikrotik.com

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests