Community discussions

 
jjdperryman
just joined
Topic Author
Posts: 5
Joined: Fri Nov 17, 2017 7:17 pm

/export file=[/system identity get name];

Fri Nov 17, 2017 9:13 pm

For some reason the /export file=[/system identity get name]; script command is working on some of my devices but not in most of them. I've diagnosed it to this specific line because if I change /export file=[/system identity get name]; to /export file=backup;, it works just fine.

I've updated the firmware and routerOS to the latest versions and still could not get this command to work within the script. Is this command no longer supported or am I doing something wrong?

Thanks in advance!
P.s. I'm a total newb.
 
neutronlaser
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 212
Joined: Thu Jan 18, 2018 5:18 pm

Re: /export file=[/system identity get name];

Fri Mar 22, 2019 2:41 pm

Same.
 
nescafe2002
Long time Member
Long time Member
Posts: 624
Joined: Tue Aug 11, 2015 12:46 pm
Location: Netherlands

Re: /export file=[/system identity get name];

Fri Mar 22, 2019 3:01 pm

Same what?

Please show exactly what command you are running, what you expected to see/happen and what happens instead.

Include terminal output or screen dump when applicable.


What happens when you run
:put [ /system identity get name ]
in console?
 
User avatar
vecernik87
Long time Member
Long time Member
Posts: 648
Joined: Fri Nov 10, 2017 8:19 am

Re: /export file=[/system identity get name];

Fri Mar 22, 2019 3:14 pm

I guess the router name contain some character which can't be used in filename.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 18 guests