Community discussions

MikroTik App
 
zamhareers
just joined
Topic Author
Posts: 4
Joined: Tue Mar 20, 2007 7:15 pm

password for graphs

Tue Mar 20, 2007 7:28 pm

hey guys,i enabled the graphs on my mk but i want to put a password,so i need to put a password when viewing the graphs how can it be done?? thanks
 
User avatar
maximan
Trainer
Trainer
Posts: 549
Joined: Sat May 29, 2004 12:10 am
Location: Rio Cuarto, Argentina
Contact:

Wed Mar 21, 2007 8:47 pm

you can not add password to graphics (for now, i don't know if in the V3 will add this feature)

Maxi
MKE Solutions > Professional Support IT (Spanish / English)
FastNetMon / FNM Manager: DDoS Detection Tools.
 
User avatar
sergejs
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 6624
Joined: Thu Mar 31, 2005 3:33 pm
Location: Riga, Latvia
Contact:

Fri Mar 23, 2007 10:12 am

Currently you can only set access per IP address. You can use remote servet that collectes and manages SNMP data, enable web-server there (e.g. Apache), restrict access to graphs per IP address.
 
User avatar
jorj
Member
Member
Posts: 398
Joined: Mon Mar 12, 2007 4:34 pm
Location: /dev/null

Sun Apr 08, 2007 9:12 am

Sergejs, I posted this somewhere else in the forum, is it possible to allow acces to ONLY graphs, from the web interface ?
I mean not the login screen and the rest ?
In 2.9.x ?
 
milance
just joined
Posts: 21
Joined: Tue Jan 31, 2006 12:32 am
Location: Cuprija

Mon Apr 09, 2007 3:29 pm

Simple solution what I'm using is changing web port in IP/SERVICES/WWW

If you put some other port, for example 8282... only who know that can access to your graphs :)
 
User avatar
jorj
Member
Member
Posts: 398
Joined: Mon Mar 12, 2007 4:34 pm
Location: /dev/null

Tue Apr 10, 2007 8:53 pm

Simple solution what I'm using is changing web port in IP/SERVICES/WWW

If you put some other port, for example 8282... only who know that can access to your graphs :)
Indeed. :D

But also anyone can test the machine for open ports, find this, and this way gaining access to the web interface also. Or, by knowing this, erase the /graphs at the end of the url. And the same result. With login and the rest. :twisted: :cry:

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 29 guests