Page 1 of 1

Upgrade

Posted: Thu Dec 11, 2008 12:54 am
by Equis
Hello

Has anyone ever done upgrade (software and firmware) with a script?

I'd like cpe to check my server for upgrade everyday and If my server has new version then upgrade.

Is this possible?

Thanks :-)

Re: Upgrade

Posted: Thu Dec 11, 2008 10:21 am
by normis
something that might interest you:
http://www.mikrotik.com/testdocs/ros/3. ... t.php#.6.4

System Upgrading can automate all your router upgrades. You would just have to put new packages in a new router, the rest will take them automatically

Re: Upgrade

Posted: Thu Dec 11, 2008 11:00 am
by Equis
Hi Normis,

Thanks for that, I have read before and tested, I was just unsure how to put it in a script.

I will look again

Thanks :-)