Community discussions

 
User avatar
MaHr
just joined
Topic Author
Posts: 21
Joined: Wed Apr 22, 2009 2:59 am
Location: Czech Republic

Length of SSID name

Tue Sep 29, 2009 2:28 am

Hello,
I use wirelless scan under telnet initiated from telnet indy component under delphi (therefore in winbox is not possible to copy scanned result to clipboard as text) and if a scan is running, that I'm not see full length of SSID name, but only first 10 characters ended "...". I read some materials on internet, where is wrote, that it depends on windows size of telnet client under windows, but nowhere is possible to find, in what step is needed to make this setting if I would like to make connection from my own application.
Please can somebody give me help, how to setup this?
Many thanks
Martin
 
User avatar
Chupaka
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 8318
Joined: Mon Jun 19, 2006 11:15 pm
Location: Minsk, Belarus
Contact:

Re: Length of SSID name

Tue Sep 29, 2009 12:00 pm

have you checked the API? there are two API clients on Delphi =)

command will be
/interface/wireless/scan
=number=wlan1
tested with 3.30 - works =)
Russian-speaking forum: https://forum.mikrotik.by/. Welcome!

For every complex problem, there is a solution that is simple, neat, and wrong.

MikroTik. Your life. Your routing.
 
User avatar
mrz
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 5940
Joined: Wed Feb 07, 2007 12:45 pm
Location: Latvia
Contact:

Re: Length of SSID name

Tue Sep 29, 2009 12:21 pm

You can set terminal size during login process with w and h options
http://wiki.mikrotik.com/wiki/Console_l ... in_options
 
User avatar
Chupaka
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 8318
Joined: Mon Jun 19, 2006 11:15 pm
Location: Minsk, Belarus
Contact:

Re: Length of SSID name

Tue Sep 29, 2009 12:23 pm

but, as usually, API ruleZ for such things ))
Russian-speaking forum: https://forum.mikrotik.by/. Welcome!

For every complex problem, there is a solution that is simple, neat, and wrong.

MikroTik. Your life. Your routing.
 
User avatar
MaHr
just joined
Topic Author
Posts: 21
Joined: Wed Apr 22, 2009 2:59 am
Location: Czech Republic

Re: Length of SSID name

Wed Sep 30, 2009 9:09 am

Thanks to Chupaka for information, that with API this works, I will test it as soon as buy new one AP and I hope that it will be very soon :-) (therefore I have routerboard with RouterOS, which could be upgraded up to v3.22).

Also thanks mrz for this simply solution.

Have a nice day

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests