Community discussions

MUM Europe 2020
 
el berto
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 201
Joined: Wed Sep 26, 2007 10:53 am

How many radios have I got?

Thu Nov 05, 2009 11:40 am

I have a problem in my RB.
Sometimes I loose connection with remote RB, so I enter in my RB and I see I have only one radio (there are 3 total radios).
I reboot and all it's ok.

I would like to avoid to enter and reboot manually, also make a scheduled reboot.

I would like mahe a script that controls how many radios are listed, if different from 3, then I reboot.
How can I enumerate the number of radios?
Thanks.
 
SurferTim
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 4637
Joined: Mon Jan 07, 2008 10:31 pm
Location: Miramar Beach, Florida

Re: How many radios have I got?

Thu Nov 05, 2009 12:19 pm

The reboot script would be a temporary fix. I would try to find why the radios disappear. If it gets worse, you could find the RB rebooting all the time.

More info on the equipment and setup might help someone here spot what is wrong.

ADD: I would try a script that notifies you by email if the radios fail, if it can still send email after a radio failure. That might be more useful.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 19 guests