Community discussions

MUM Europe 2020
 
anaktos
newbie
Topic Author
Posts: 27
Joined: Wed Feb 10, 2010 8:55 pm
Location: Rosario - Argentina

Script in RB450G dont work

Mon Oct 04, 2010 6:03 pm

I am currently using this script on a RB600 and runs smoothly.
/tool e-mail send server=192.168.1.1:25 from=XXX@XXXX.com file=email_backup.backup to=XXX@XXXX body=backup_mikrotik subject=[/system identity get name]


When I test it on a RB450g gives me this error in the log
"error sending email:error handling file"
Clarified that the backup file exists

What happens? :?
______
MTCNA
 
User avatar
mrz
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 5960
Joined: Wed Feb 07, 2007 12:45 pm
Location: Latvia
Contact:

Re: Script in RB450G dont work

Mon Oct 04, 2010 6:13 pm

to send files script needs "sensitive" policy
 
xxiii
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 230
Joined: Wed May 31, 2006 12:55 am

Re: Script in RB450G dont work

Mon Oct 04, 2010 7:26 pm

Any possibility of getting more specific error messages?
 
anaktos
newbie
Topic Author
Posts: 27
Joined: Wed Feb 10, 2010 8:55 pm
Location: Rosario - Argentina

Re: Script in RB450G dont work

Mon Oct 04, 2010 8:57 pm

to send files script needs "sensitive" policy
excellent, activating the "sensitive" policy worked
Tanks!!!!
______
MTCNA
 
User avatar
stlony
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 89
Joined: Mon Nov 19, 2007 6:25 pm
Location: Egypt
Contact:

Re: Script in RB450G dont work

Fri Dec 17, 2010 11:35 am

i Have the same problem Could anyone tell me how to activate the sensitive to make the script run again.
 
User avatar
stlony
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 89
Joined: Mon Nov 19, 2007 6:25 pm
Location: Egypt
Contact:

Re: Script in RB450G dont work

Fri Dec 17, 2010 1:02 pm

thanks i have found it

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], uberdome and 10 guests