Community discussions

 
David1234
Forum Guru
Forum Guru
Topic Author
Posts: 1258
Joined: Sun Sep 18, 2011 7:00 pm

using Plink as notification

Thu Dec 03, 2015 12:26 pm

Hello ,
I'm trying to use Plink.exe as a notification
when I run the command manually (windows CMD) - it's working and i can see on the router
12:25:51 system,info,account user admin logged in from 192.168.1.167 via ssh
12:25:51 system,info,account user admin logged out from 192.168.1.167 via ssh
c:\plink\plink.exe -ssh -l admin -pw admin192.168.1.1 "/beep"

but when I put the same command in the Dude and do "test" I get error
12:20:56 ssh,info client timeout
and I don't ever see it connect to the router

any explain ?
am I doing something wrong?

Thanks,
 
slech
Long time Member
Long time Member
Posts: 533
Joined: Thu Feb 14, 2008 4:03 pm
Location: Moldova, Chisinau

Re: using Plink as notification

Mon Dec 07, 2015 11:14 am

David1234, try this code:

ros-autoexecute.cmd
::
set host=192.168.1.1
set port=22
set user=admin
set password=admin
set "command=/beep"
::
echo y | С:\Putty\PLINK.EXE -P %port% -l %user% -pw %password% %host% "%command%"
:: 
sorry for my english
 
David1234
Forum Guru
Forum Guru
Topic Author
Posts: 1258
Joined: Sun Sep 18, 2011 7:00 pm

Re: using Plink as notification

Mon Dec 07, 2015 12:02 pm

if I create file and run it from the dude it's working
but how do I change the file so it will give me device.status ?

because now its sending me a static SMS ,
I want it to send to me per device SMS
"Device name is now down "

Thanks ,
 
slech
Long time Member
Long time Member
Posts: 533
Joined: Thu Feb 14, 2008 4:03 pm
Location: Moldova, Chisinau

Re: using Plink as notification

Sat Dec 12, 2015 1:30 pm

David1234, based on topic SMS send by Dude I created a post Dude - SMS notification trough USB modem on ROS from Windows - using plink.

If you want, you cant try this solution.

Thank you!
sorry for my english

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests