Community discussions

MikroTik App
 
StowAway
just joined
Topic Author
Posts: 3
Joined: Fri Dec 04, 2015 9:59 am

CCR1009-8G question about part number

Fri Dec 04, 2015 11:09 am

Hello.
I got mikrotik (CCR1009-8G-1S-1S+) which does not start at all. There is no enable 3.3V, but 12V is ok. As far as I was able to understand, it should begin from Q1403 (AO4484) managed by U1401. But in none of the troubleshooting documents I did not find the definition of U1401. The worst part is that there is no richtek label on it which can be found by google.
I understand that this is particular question, but I hope, and will be very glad to any help.
 
StowAway
just joined
Topic Author
Posts: 3
Joined: Fri Dec 04, 2015 9:59 am

Re: CCR1009-8G question about part number

Sat Dec 05, 2015 7:56 am

Guesswork in progress. According to the circuit design of 1100r3, U1101 should do the same. It is RT8209B. It seems like.
 
StowAway
just joined
Topic Author
Posts: 3
Joined: Fri Dec 04, 2015 9:59 am

Re: CCR1009-8G question about part number

Mon Dec 07, 2015 10:47 am

If anyone is interested. Yes it was RT8209B, but the problem was not in itself.
 
Zorro
Long time Member
Long time Member
Posts: 676
Joined: Wed Apr 16, 2014 2:43 pm

Re: CCR1009-8G question about part number

Tue Dec 08, 2015 1:02 am

if you had troubles obtaining parts in you region(currently - most resellers - ship Anywhere, including Oceania and Greenland. one - even accept orders from Antarctica ;), most of which had worldwide delivery from both voice/phone and internet, fax(with callbacks) orders.
in case if they lack such parts - simply use similar DC-DC converter on similar specs (from same or different brand)using "reference" shematics/usage/soldering.

Who is online

Users browsing this forum: antonsb, oreggin and 48 guests