Community discussions

 
safiullahtariq
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 73
Joined: Sun Apr 06, 2014 9:21 pm
Location: Lahore Pakistan

Freeradius and Mikrotik Accounting

Thu Jul 12, 2018 3:18 pm

Hello All,

Quick question,

I have a working Freeradius and Mikrotik solution and it works good.

Is there any possibility that when a user has already connected and the RADIUS is not reachable - upon reaching the RADIUS again, Mikrotik syncs the stats back to RADIUS that this user has used its limit and these are the total stats?
 
User avatar
CZFan
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 960
Joined: Sun Oct 09, 2016 8:25 pm
Location: South Africa
Contact:

Re: Freeradius and Mikrotik Accounting

Fri Jul 13, 2018 7:41 pm

IIRC, the interim updates sent to Radius does include the total usage
MTCNA, MTCTCE, MTCRE & MTCINE

Who is online

Users browsing this forum: mdkberry and 36 guests