Community discussions

 
hi4ibb
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 97
Joined: Mon Jan 18, 2016 4:36 pm

how can i access to NSM2 devices have Vlan from computer ?

Sun Aug 12, 2018 9:54 pm

i have searched a lot about the way that i can access my nsm2 devices from my laptop and i failed , really i feel bad .

Is there anyone can help me in this point please ?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
 
hi4ibb
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 97
Joined: Mon Jan 18, 2016 4:36 pm

Re: how can i access to NSM2 devices have Vlan from computer ?

Wed Aug 15, 2018 7:56 pm

is there anyone can help me ?
 
hi4ibb
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 97
Joined: Mon Jan 18, 2016 4:36 pm

Re: how can i access to NSM2 devices have Vlan from computer ?

Wed Aug 15, 2018 8:49 pm

is there anyone can help me pz



my computer connect to switch and obtain ip : 10.0.0.200. the blue box in picture





my setting in mikrotik .



- all Vlans under ether3

- i created a bridge with rang 10.0.0.1/24 and made hotspot for it

- i put ether3 on bridge ports

- i put vlan1 with rang 100.100.101.1/24 and made hotspot for it

- i put vlan2 with rang 100.100.102.1/24 and made hotspot for it



so

how i can access to NSM2 ?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests