Community discussions

MUM Europe 2020
 
User avatar
donsergio
newbie
Topic Author
Posts: 48
Joined: Wed Jan 31, 2018 8:35 pm
Location: Spain

User password issue while upgrading

Tue Jul 30, 2019 1:37 pm

Hi, I have an omnitik and today I upgrade from 6.44.3 to 6.45.2 and now I can´t access because it say wrong user and password.... anyone knows about that? Is a bug?

Minutes before to upgrade, I can login with anyone of two users created but after upgrade, can´t access.

Thanks!!
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 24325
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Re: User password issue while upgrading

Tue Jul 30, 2019 2:10 pm

Upgrade your Winbox also
No answer to your question? How to write posts
 
User avatar
donsergio
newbie
Topic Author
Posts: 48
Joined: Wed Jan 31, 2018 8:35 pm
Location: Spain

Re: User password issue while upgrading

Tue Jul 30, 2019 2:29 pm

Upgrade your Winbox also
Hi, upgraded from 3.18 to 3.19 and still same issue.... can´t access
 
User avatar
victorsoares
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 105
Joined: Thu Feb 15, 2018 6:29 pm
Location: Ubatuba, São Paulo - Brazil
Contact:

Re: User password issue while upgrading

Tue Jul 30, 2019 4:18 pm

This looks to be a common problem with this version, at least for what I've seen. I myself didn't have this problem on my RB750GR3, but also didn't have the balls to upgrade my CCRs on the ISPs that I run. I think that next steps for you would be to put a static IP on your PC and try to connect directly do your MK, maybe trying to connect via MAC to it. If that doesn't work maybe you could try to net install it to a older version and see if that solves anything.

Anyway, a little piece of advise, always have a MikroTik for testing before deploying upgrades. I have an RB3011 and a RB750 just for this. Upgrading firmware on production equipment will always have its risks, so better if you take caution.
MTCNA MTCRE
 
Robervaldd
just joined
Posts: 24
Joined: Tue Nov 15, 2016 2:11 am

Re: User password issue while upgrading

Fri Aug 02, 2019 11:38 pm

I have same problem on a ccr1009 after updating the only way to access is via pc directly connected, now I can not access remotely.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 65 guests