Community discussions

MikroTik App
 
tgiannak
just joined
Topic Author
Posts: 11
Joined: Thu Nov 05, 2015 10:28 am

CHR problem in Windows Server Hyper-V

Wed Mar 25, 2020 7:43 pm

hi guys i hope your health is good...
anyways im using mikrotik many years but these days i wanted to setup an CHR on windows server..i actvated CHR licence and i also purchased an intel network server card with 4 gigabit ports and i add the 4 ports as a virtual switch:

Image
Untitled.png
then i booted the routeros and saw the 4 ethernet ports
Untitled1.png
but when i create a bridge on routeros only one port at a time works (for dhcp giving ip's etc) if i have more than one port on the bridge only the first port works, if i delete the first port on the bridge then the second works and so on...

can you please tell me what im doing wrong?

EDIT!
i read that in order to work i must config hyper-v for promiscuous-mode can someone help me with this please?????
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
 
tgiannak
just joined
Topic Author
Posts: 11
Joined: Thu Nov 05, 2015 10:28 am

Re: CHR problem in Windows Server Hyper-V

Thu Mar 26, 2020 6:25 pm

a little help here guys.....
 
Kindis
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 276
Joined: Tue Nov 01, 2011 6:54 pm

Re: CHR problem in Windows Server Hyper-V

Thu Mar 26, 2020 10:06 pm

So I wonder if you have issues with Mac address protection. Check so you do not have this on for the cards.
Also in regards to VLAN etc read this one.
viewtopic.php?f=15&t=105465

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests