Community discussions

MUM Europe 2020
 
User avatar
giganet
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 160
Joined: Wed Dec 06, 2006 4:26 am
Location: California
Contact:

RB/532 Lost ALL Routing Function After Reboot

Sat May 10, 2008 9:46 am

I will also submit this to MT support...

Today I had a RB/532 go from able to see the world to no route to host after a simple 'reboot'!

Now after the reboot when in WinBox and I view > IP > Routes
all of my routing is GONE!

Likewise when I open Terminal in WinBox and issue the command 'ip route print'
I see the following results rather than my routes;
Flags: X - disabled, A - active, D - dynamic, C - connect, S - static, r - rip, b - bgp, o - ospf 
 #     DST-ADDRESS        PREF-SRC        G GATEWAY         DISTANCE INTERFACE
error - contact MikroTik support and send a supout file (2)
Has anyone experienced this and able to share how to overcome this condition?

Thanks

Regards
 
User avatar
Egate
Long time Member
Long time Member
Posts: 547
Joined: Thu May 15, 2008 10:43 am
Location: South Africa

Re: RB/532 Lost ALL Routing Function After Reboot

Mon Jun 09, 2008 11:31 am

Only one thing i can think of. Firewall connection tracking still on?
Happy days. :-)
 
Tanker
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 131
Joined: Fri Nov 24, 2006 10:46 am

Re: RB/532 Lost ALL Routing Function After Reboot

Tue Jun 10, 2008 12:13 pm

That little thing under /files/backup is also quite handy....

as a rule - I never go near a RB without clicking on the backup first - ya just never know .....

Who is online

Users browsing this forum: aproetz, barracuda, bpwl, eworm, jirtux, MSN [Bot], ste and 145 guests