Community discussions

MikroTik App
 
User avatar
LatinSuD
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 174
Joined: Wed Jun 29, 2005 1:05 pm
Location: Spain
Contact:

Graph feature suggestion

Wed Oct 05, 2005 11:07 am

It would be great if web graphs could have password protection.
Ok, you can access most graphs from webbox, but it would be nice if you could also access "queue graphs" from there.
 
cibernet
Long time Member
Long time Member
Posts: 610
Joined: Fri Jan 28, 2005 7:22 pm
Location: Marcos Juárez, Córdoba, Argentina
Contact:

Sat Dec 17, 2005 7:20 am

You can grant access to selected Ip if you want more security with graphs.
José Ignacio Acosta
MikroTik Consultant IDAR0001
Mikronet

Movile: +54 9 3472-624722
Email/Msn: info[at]mikronet.com.ar
 
pedja
Long time Member
Long time Member
Posts: 684
Joined: Sat Feb 26, 2005 5:37 am

Wed Dec 21, 2005 1:39 am

Limiting access by IP is not enough. I actualy cannot understand why web access cannot be protected by password completely. It is not very wise to make it visible to everyone and often, blocking by IP is not possible, or convinient.

There is already option to protect some of the web based interface, why not option to protect everything?


There is one thing, i believe it is a bug. Today I rebooted MT using webbox. Reboot went correctly as expected. However some graphs history was lost. All graphs are set to store data to disk. It seems that ones that were defined for specific simple queues were saved but others which were defined for interfaces were not.
 
cibernet
Long time Member
Long time Member
Posts: 610
Joined: Fri Jan 28, 2005 7:22 pm
Location: Marcos Juárez, Córdoba, Argentina
Contact:

Wed Dec 21, 2005 6:34 am

There is one thing, i believe it is a bug. Today I rebooted MT using webbox. Reboot went correctly as expected. However some graphs history was lost. All graphs are set to store data to disk. It seems that ones that were defined for specific simple queues were saved but others which were defined for interfaces were not.
Yes sometimes it happen in my routers too.... bug?
José Ignacio Acosta
MikroTik Consultant IDAR0001
Mikronet

Movile: +54 9 3472-624722
Email/Msn: info[at]mikronet.com.ar
 
User avatar
engineer
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 54
Joined: Mon Feb 28, 2005 6:13 pm

Wed Dec 21, 2005 6:46 pm

Can we request the password feature for the web interface even before it shows that the specific IP is running MikroTik Router OS in big bold letters?

Who is online

Users browsing this forum: dnordenberg, ottoshr and 118 guests