Community discussions

MUM Europe 2020
 
osvaldotcf
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 55
Joined: Mon Feb 04, 2013 7:26 pm

How can separate traffic on two ports of a switch chip?

Sat Feb 16, 2013 5:20 am

How can I separate traffic on two ports of a switch chip of a rb1200?

Port 5 will have a cable, will pass traffic directly to port 4 linked to a firewall, both part of the switch of a rb1200. Ports 1, 2 and 3 should not see this traffic.

The idea is that I'll be using a separate firewall and i want to take advantage of the switch chip of a rb, if necessary to disable the firewall (hardware problems, for example) I can reconfigure the rb that is more than 30 km away.

The incoming traffic can not have vlan! Vlans only communication between the doors.
 
ronix
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 152
Joined: Thu Nov 17, 2011 6:51 pm

Re: How can separate traffic on two ports of a switch chip?

Sat Feb 16, 2013 11:14 am

in firewall of this router try to drop the traffic between ether (4,5) and the other ethers
 
osvaldotcf
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 55
Joined: Mon Feb 04, 2013 7:26 pm

Re: How can separate traffic on two ports of a switch chip?

Sat Feb 16, 2013 1:27 pm

in firewall of this router try to drop the traffic between ether (4,5) and the other ethers
No, this is not the way SWITCH CHIP!

The operations must be made ​​at the Chip Switch, not the firewall.
 
ronix
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 152
Joined: Thu Nov 17, 2011 6:51 pm

Re: How can separate traffic on two ports of a switch chip?

Sat Feb 16, 2013 1:46 pm

Who is online

Users browsing this forum: AndyGs, CZFan, flipy, MSN [Bot] and 160 guests