Page 1 of 1

Upgrading from Level 4 to Level 6 on ROS x86

Posted: Wed Jun 25, 2014 2:03 pm
by ozbyte
Can anyone confirm whether the installation of a new Level 6 licence from Level 4 will, in any way, affect the existing router configuration or KVM machine which we already have installed? Thanks.

Re: Upgrading from Level 4 to Level 6 on ROS x86

Posted: Wed Jun 25, 2014 3:10 pm
by cbrown
You will be fine.

Re: Upgrading from Level 4 to Level 6 on ROS x86

Posted: Fri Jun 27, 2014 8:08 am
by semakka
I suggest you read the changelogs of every new version from 4 to 6. Many changes and additions have happened drom 4 to 6.
Do it on test environment before you move to production. It will spare you of many hadakes.

Cheers